Avsnitt 109 och ÄNTLIGEN får vi hit vår idol Malin Skoog! Som springer mer mil med barnvagn än vi någonsin gjort, tycker löpband är lugnt (barmark existerar ju inte i Umeå förrän i maj) och som hittat balansen med farsan som coach mot eliten i Svensk löpning 👌🏻. Vilka tips har Malin för att få ihop träning med småbarn? Vad tänker hon på i mitten av ett millopp och varför är det viktigt att bromsa även när man vill mer? Detta och mycket mer pratar vi om med Malin i veckans avsnitt! Dessutom bjuds vi på nytt pest eller kolera, en drink (otippat….) och nya inslaget ”veckans graf” som förklarar varför vi är Sveriges största löparpodd (på TikTok). Nuuu kör vi!!

Familj, heltidsjobb och en jäkla massa kilometer löpning

”I avsnitt 109 av Löpning & Livet får vi äntligen träffa vår idol Malin Skoog! Malin är en löpare som springer fler mil med barnvagn än de flesta av oss någonsin gjort och som har hittat balansen mellan familj, karriär och löpning på ett imponerande sätt. I detta avsnitt delar Malin med sig av sina bästa tips för att få ihop träning med småbarn, vad hon tänker på under ett millopp och varför det är viktigt att bromsa även när man vill mer.

För Malin är löpning en viktig del av livet och hon har hittat sätt att anpassa sin träning till sin livssituation. Hon berättar om hur hon använder löpbandet som ett verktyg för att få in träningen när det inte finns någon barmark att springa på och hur hon involverar sina barn i träningen genom att springa med dem i barnvagnen.

En annan viktig lärdom som Malin delar med sig av är att det är viktigt att bromsa ibland, även när man vill mer. Att lyssna på kroppen och ge den tid att återhämta sig är avgörande för att undvika skador och kunna fortsätta springa länge.

I avsnittet bjuds vi även på nya inslaget ””veckans graf”” som förklarar varför Löpning & Livet är Sveriges största löparpodd på TikTok. Dessutom får vi som vanligt ta del av pest eller kolera och en drink (otippat…).

För att se avsnittet live kan du besöka vår Youtube-kanal. Glöm inte heller att följa oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad om kommande avsnitt och annat spännande inom löpning och livet.

Sammanfattningsvis är avsnitt 109 av Löpning & Livet med gästen Malin Skoog en inspirerande och lärorik stund för alla löpare, särskilt för de som har småbarn och kämpar med att få ihop träningen med familjelivet.”

Lyssna här:
https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/109–Barn–familj–karrir-och-att-springa-snabbt-som-fan–Gst-Malin-Skoog-e1ullt0

Kommentarer är stängda.