Välkommen till Löpning & Livet! Vi presenterar stolt vår signaturdrink, 109. Into the Woods Cocktail. Denna cocktail är en perfekt följeslagare till avsnitt 109, där vi pratar om vikten av balans mellan familj, karriär och löpning. Gäst i avsnittet är den fantastiska Malin Skoog.

Ingredienserna i denna cocktail är noga utvalda för att ge en balanserad smakupplevelse. För att göra drinken behöver du 4,5 cl Bourbon, 6 cl hard cider, 6 ginger beer, 3 dashes agostura bitter och lemon wedges. Bourbon ger en rökig smak som balanseras perfekt av den söta smaken från hard cider och ginger beer. Agostura bitter och lemon wedges ger en extra touch av syrlighet och komplexitet till drinken.

Historien bakom 109. Into the Woods Cocktail är enkel. Vi ville skapa en drink som representerar det bästa av både Löpning & Livet, en cocktail som är både balanserad och smakfull. Vi är övertygade om att denna drink kommer att bli en favorit bland både löpare och cocktailentusiaster.

För att följa med oss på vår resa kan du följa oss på sociala medier. Vi finns på Instagram https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och Facebook https://www.facebook.com/lopninglivet. Du kan även se avsnittet live på vår Youtubekanal https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams.Recept:
4,5 cl Bourbon – 6 cl hard cider – 6 ginger beer – 3 dashes agostura bitter – Lemon wedges –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.