Avsnitt 110 går i kärlekens tecken 😍! Såklart väljer vi att hellre fira alla hjärtans dag med varandra i poddgrottan än med våra respektive 🥴. Såklart tillägnar vi därför detta avsnittet till just kärleken!! Varför älskar vi att springa, vad driver oss att fortsätta och vad är Simons topp-10 saker som gör att han fortfarande är förälskad i löpning? Och kan man jämföra löpning med ett förhållande (spoiler – Ja)? Vi snackar också om Biltemas Kettlebells och bästa styrkepassen för baksidor och…. Beach 2023. Detta och mer snickesnackar vi om över en Runners High cocktail och pratar lääänge om en grym löparvecka som gått! Skål vänner!

Avsnittet presenteras av våra vänner på Biltema 🌟

Kärleken till löpning

I avsnitt 110 av vår podcast är temat kärlek! Istället för att fira alla hjärtans dag med våra respektive, väljer vi att fira tillsammans i poddgrottan. Vi ägnar avsnittet åt att prata om varför vi älskar att springa och vad som driver oss att fortsätta.
Simon delar också med sig av sina topp-10 saker som gör att han fortfarande är förälskad i löpning. Vi jämför till och med löpning med ett förhållande och kommer fram till att det finns likheter! Dessutom pratar vi om Biltemas Kettlebells och vilka styrkepass som är bäst för baksidan.

Vi avslöjar också att vi har planer på att vara redo för Beach 2023. Vi sätter korken i en Runners High cocktail och pratar länge om en fantastisk löparvecka. Skål på er, kära lyssnare!

Välkommen till avsnitt 110 av Löpning & Livet, där vi hyllar kärleken till löpning! Vi firar alla hjärtans dag med varandra i poddgrottan och tillägnar detta avsnitt till just kärleken. Varför älskar vi att springa? Vad driver oss att fortsätta? Och kan man jämföra löpning med ett förhållande? Spoiler alert – Ja!

Vi har också med oss våra vänner på Biltema som presenterar detta avsnitt. Vi pratar om deras Kettlebells och bästa styrkepassen för baksidor. Dessutom diskuterar vi Beach 2023 och mycket mer över en Runners High cocktail.

Vår gäst delar med sig av sina topp-10 saker som gör att han fortfarande är förälskad i löpning. Vi pratar om den bottenlösa kärleken till löpning och hur den kan jämföras med ett förhållande. Vi ger också tips på hur du kan hitta passionen för löpning om du känner dig trött eller utbränd.

För att se avsnittet live, besök vår youtubekanal. Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för mer löpning och livet-inspiration. Och om du vill lyssna på avsnittet igen eller missade det, hittar du det på Apple Podcast. Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.