Runner’s High Spritz – En uppfriskande drink för löpare

Runner’s High Spritz är en drink som är perfekt för löpare och träningsentusiaster. Det är en frisk och uppfriskande drink som innehåller 5 cl gin, 2,5 cl grapefruktsjuice, 2,5 cl rosevin, 1,5 cl citronsaft, sockerlag och kolsyrat vatten. Det är en läskande drink som ger en härlig energikick efter en löprunda eller träning.

Historian bakom Runner’s High Spritz är kopplad till avsnitt 110 av podden Löpning & Livet. Avsnittet handlar om den bottenlösa kärleken till löpning och hur löpning kan ge en känsla av eufori, känd som ”runner’s high”. Denna drink är skapad för att hylla denna känsla och ge löpare en belöning efter en utmanande träningspass.

För att göra en Runner’s High Spritz, blanda ihop alla ingredienser utom kolsyrat vatten i en shaker med is. Skaka ordentligt och häll upp i ett glas med is. Toppa med kolsyrat vatten och garnera med en skiva grapefrukt.

Följ oss på sociala medier för att ta del av fler härliga recept och tips för löpare. Du kan hitta oss på Instagram under länken: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook här: https://www.facebook.com/lopninglivet. Du kan även se vårt avsnitt live på vår Youtube-kanal här: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Missa inte våra spännande diskussioner om löpning och livet!Recept:
5 cl gin – 2,5 cl grapefruktsjuice – 2,5 cl rosevin – 1,5 cl citronsaft – 1,5 cl sockerlag – Kolsyrat vatten


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.