Välkommen till Löpning & Livets nya landningssida för vår signaturdrink – 113. LG75 Beer Cocktail! Denna drink är en klassisk ginbaserad cocktail med en twist av Pale Ale som ger den en unik smak. Det är en perfekt drink för att fira din säsongsdebut eller planera din träning med tävlingar, precis som vår gäst LG Skoog delar med oss i detta avsnitt.

Ingredienserna som du behöver för att göra denna cocktail inkluderar 4 cl Gin, 2,5 cl citronjuice, 15 cl Pale Ale och 1 cl sockerlag. För att skapa den perfekta balansen av smaker bör du blanda gin och citronjuice i en shaker med is. Tillsätt sockerlaget och skaka sedan i ytterligare några sekunder. Häll blandningen i ett glas och tillsätt Pale Ale för att skapa en unik smakupplevelse.

Nu till historien bakom denna drink – LG75 Beer Cocktail. Namnet på denna drink är faktiskt inspirerat av LG Skoog, vår gäst i detta avsnitt. LG är en mycket erfaren löpare som har deltagit i många lopp runt om i världen. Han är också en ölentusiast och har en förkärlek för Pale Ale. Därför skapade vi LG75 Beer Cocktail, en drink som kombinerar hans två stora intressen – löpning och öl. Vi hoppas att du också kommer att älska denna drink precis som vi gör!

För att följa med på våra senaste avsnitt och få fler spännande recept och tips för löpning och livet, följ oss på sociala medier. Du kan hitta oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. Du kan också titta på vårt avsnitt live på vår Youtube-kanal https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Tack för att du besöker vår landningssida och vi hoppas att du kommer att njuta av LG75 Beer Cocktail! Skål!Recept:
4 cl Gin – 2,5 cl Citronjuice – 15 cl Pale Ale – 1 cl sockerlag – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.