Jens minns sin 30-årsdag när han ligger på golvet i din lägenhet. Han tittar upp i taket och konstaterar att han har 25 spänn till sitt namn och frågar dig själv ”är jag så här jävla värdelös”? Snabbspola sex år fram till idag, fem år nykter, massor av löparvänner, ett hjärta av guld och 16:32 på skånska mästerskapen på 5km. Från botten upp till toppen. Äntligen har vi fått hit vår kompis Jens Frick till studion!! Och det blir ett avsnitt som både berör och inspirerar, som ger en perspektiv över vad de små sakerna kan (göra) livskillnad och att det aldrig är för sent för att fatta bra beslut. Och såklart…. Om varför maratonlopp är den enda gången han tvivlat på om löpning verkligen är så fett, att springa 5km stenhårt med lite träning och vikten av att hitta sin egen löpning. Don’t miss this!!

Så klart snackar vi om veckorna som gått sedan senast med Fredriks Milanoresa med YMR, Simons upplopp på Skånska mästerskapen och om löpningens toppar och dalar!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

Från botten upp till toppen.

Avsnitt 116 av Löpning & Livet är en gripande livsresa från missbruk till snabb löpare med gästen Jens Frick. Jens minns sin 30-årsdag när han låg på golvet i sin lägenhet med endast 25 kronor till sitt namn och frågade sig själv om han var värdelös. Men idag, fem år nykter, har han massor av löparvänner, ett hjärta av guld och har sprungit 5 km på 16:32 på skånska mästerskapen. Avsnittet ger en perspektiv över vad små sakerna kan göra för livet och att det aldrig är för sent att fatta bra beslut. Jens berättar även om varför han tvivlade på löpning under maratonloppet och vikten av att hitta sin egen löpstil.

Tips till läsaren: Ta till dig av Jens historia och låt den inspirera dig att ta kontroll över ditt eget liv. Oavsett vad du kämpar med, så är det aldrig för sent att fatta bra beslut och göra en förändring. Hitta din passion och din egen unika löpstil, och låt löpningen hjälpa dig på din egen livsresa.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på deras Youtube-kanal där alla sändningar finns live. Du kan även följa dem på Instagram, Facebook och Strava. Missa inte detta inspirerande avsnitt och rekommendera gärna podden till dina vänner och följare på sociala medier.

Kommentarer är stängda.