Välkommen till Löpning & Livets landningssida för vår signaturdrink 117. Habit Changer Cocktail! Denna välsmakande cocktail är det perfekta sättet att fira din nya hälsosamma livsstil och vanor.

Ingredienserna i denna cocktail är noga utvalda för att ge dig en smakupplevelse som du sent kommer att glömma. För att göra drinken behöver du 6 cl ljus rom, 3 cl citronjuice, 1,5 cl sockerlag och 3-4 droppar Angustura Bitter. Toppa sedan upp med Ginger beer för att ge drinken en härlig kolsyra.

Historien bakom 117. Habit Changer Cocktail är lika inspirerande som avsnittet det är kopplat till. Avsnitt 117 handlar om att skapa nya löparvanor och bli av med dåliga vanor. Denna cocktail är skapad för att fira när du når dina mål och för att ge dig energi inför dina träningspass.

För att få ut det mesta av din upplevelse med Löpning & Livet rekommenderar vi att du följer oss på sociala medier. Du kan hitta oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Dessutom kan du titta på avsnittet live på vår YouTube-kanal (@lopningochlivet/streams).

Så varför inte unna dig en 117. Habit Changer Cocktail och fira dina nya vanor med Löpning & Livet? Vi ser fram emot att höra från dig!Recept:
6 cl ljus rom – 3 cl citronjuice – 1,5 cl sockerlag – 3-4 droppar Angustura Bitter – Toppa med Ginger beer –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.