70/20s, distans med insprängd backe, 5k 90/30 och så klart trail med kossebacke! Fattar du nada av detta? Då är detta avsnittet för dig!! Fattar du allt av det här? *trumvirvel*…. Då är detta avsnittet också för dig! Denna veckan dyker vi in i Josefine Swärms magiska värld och snackar allt ifrån varför löparcommunity är det bästa som finns till hur man undviker att magen kör igång på ett maraton. Och så klart om Sveriges härligaste digitala löpargrupp Let’s Run! Efter detta avsnittet inser vi alla att det inte finns några anledningar att inte sticka ut och springa (vi ger också några anledningar varför man gör det, att komma iväg från barnen till exempel).

Se Josefines favoritpass här!

Till detta dricker vi en uppfriskande cocktail och ger en Race Report från det stora loppet i helgen… Hildesborgsloppet 7,3km! Avsnitt 124 – njut!!

Och glöm inte…. Like and subscribe, tihi!

Nybörjarspecial med Josefine Swärm: Din Guide till att Komma Igång med Löpning

Dyk ned i en värld fylld med löparskor, pulsklockor och ändlösa stigar. I denna löparspecial med gäst Josefine Swärm tar vi er med på en djupdykning in i löpningens underbara värld, full av personlig utveckling, gemenskap och passion.

Oavsett om du är ny till löpning eller har hundratals mil i benen, kommer detta avsnitt att ge dig värdefulla tips och insikter. Från att handskas med första maraton-nervositet, till att övervinna de utmaningar som kommer med att vara en ny löpare – vi har dig täckt.

Vi börjar med att höra Josefine reflektera över Stockholm Marathon, hennes minnen av loppet och de kloka beslut hon fattade längs vägen (23:40). Om hon skulle kunna gå tillbaka i tiden och ge råd till sig själv inför hennes första maraton, vad skulle det vara? (30:18). Vi utforskar också hur Josefine hanterade magproblem under maraton (33:50) och den universella frågan om att behöva gå på toaletten under ett lopp (41:15).

Ett avsnitt om löpning skulle inte vara komplett utan att dyka ned i världen av löpargrupper. Vi pratar om Let´s Run Club (43:14), och diskuterar fördelarna och utmaningarna med att springa i grupp (50:36). Josefine delar även sina favoritlopp och ger tips till löpartävlingar för nybörjare (45:45).

Men vad skulle löpning vara utan mål? Vi diskuterar långsiktiga mål, inklusive Simons tankar om detta (57:48) och tips om hur man tar sig över alla de jobbiga hinder man stöter på som ny inom löpning (53:33).

För dig som söker lite extra utmaningar, hör Josefine dela hennes favoritpass (01:02:12) och ett tips om ett riktigt hårt pass (01:06:15). Dessutom ger hon oss en tankeställare – varför hon aldrig har på sig klockan när hon springer (01:03:16).

Vi hoppas att detta avsnitt ger dig både inspiration och motivation att snöra på dig löparskorna och komma ut på spåret.

Så, vad väntar du på? Klicka här för att lyssna på hela avsnittet!

För mer inspiration, tips och en inblick i våra löparliv, glöm inte att följa oss på våra sociala medier:

Och vill du se avsnittet live? Prenumerera på vår Youtube-kanal för att inte missa något!

Nu är det dags att ta steget ut på löparspåret – vi ses där!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠

⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠: ⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠

TikTok: ⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.