Avsnitt 126 är kommet och vi begrundar det faktum att löpningen ger och löpningen tar. Att det är bäst i sällskap men ack så ensamt när man puttar in mer än vad man får tillbaka. Trots detta faktum är förhoppningarna stora inför Malmöloppet….. MEN! Framförallt snackar vi om hur träningen går inför Helsingborg Marathon om mindre än elva veckor och gästas av två av loppets inspiratörer Anna och Fredrik, från Örebro i norr till Kävlinge i söder.

Anna Nystedt är fikalöparen som planerar att springa alla första 30 loppen – och hon har inte missat ett enda lopp sedan startskottet gick! Vi snackar om varför man springer maraton även när man är halvskadad och tjusningen med att springa långt och snabbt i ett och samma tempo.

Sen har vi Fredrik Johnsson, känd som @runningfrippe, om vad tjusningen med att tömma tanken på lunchpasset och vad man egentligen behöver för träning för att springa riktigt hårt och snabbt på både halvmaraton och maraton!

Och missa såklart inte inslaget ”Veckans slatt” (möjligen veckans drink) där Simon tar sig an den heroiska uppgiften att tömma ut sina gamla, suspekta flaskor gömda längst in i barskåpet.

Förbered dig på att skratta, gråta och kanske till och med skruva upp tempot på din nästa löprunda. Här är avsnitt 126 – nu kör vi!

Avsnittet presenteras tillsammans med våra vänner på Helsingborg Marathon!

Och glöm inte…. Like and subscribe, tihi!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.