Recept:
1,5cl Bols Blue Curaçao – 3cl Pisang Ambon – 3cl Gin – 2cl Citronjuic

Marathon Memories var en speciell drink som skapades exklusivt för detta avsnitt av löparpodden. Den var inspirerad av den färgsprakande energin och glädjen som fyllde Helsingborg Marathon. Varje ingrediens i drinken bar en betydelsefull symbolik för gästerna och avsnittet.

Bols Blue Curaçao representerade den vackra kustlinjen längs Helsingborg, med sitt djupa blåa hav och känslan av frihet som man upplever när man springer längs strandpromenaden. Det var som en svalkande fläkt av havsbrisen i varje klunk.

Pisang Ambon, med sin uppfriskande smak av tropiska frukter, var en hyllning till Frippe från Örebro. Han hade kommit långväga för att vara med i avsnittet och dela med sig av sina egna löparäventyr. Drinkens tropiska twist speglade hans äventyrliga anda och tog lyssnarna med på en resa genom hans inspirerande berättelser.

Gin, en klassisk ingrediens i många cocktails, representerade Piggelina och hennes bedrift att ha sprungit alla årens Helsingborg Marathon. Ginets eleganta och tidlösa karaktär speglade hennes uthållighet och dedikation till loppet. Varje klunk av gin var som en hyllning till hennes otroliga prestation och en påminnelse om att hålla fast vid sina mål.

Citronjuicen, med sin syrliga smak, symboliserade både utmaningarna och glädjen som man stöter på under ett maratonlopp. Den påminde gästerna om de sura Stunderna där smärtan i benen var påtaglig, men också om de fantastiska ögonblicken när man kände sig levande och övervann sina egna gränser.

Så när gästerna drack av Marathon Memories, kände de hur den färgstarka drycken väckte deras egna minnen och sammanfattade all den spänning, gemenskap och glädje som Helsingborg Marathon och deras löparpodd stod för. Det blev en stund av reflektion och firande av löpningens underbara värld.

Recept:
1,5cl Bols Blue Curaçao – 3cl Pisang Ambon – 3cl Gin – 2cl Citronjuic – –

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.