Välkommen till Löpning & Livets landningssida för en av våra mest populära avsnitt: Skador & Motivation. För att göra denna avsnittsupplevelse ännu mer spännande, har vi skapat en drink som heter The Stockholm Royal. Detta är en drink som inte bara smakar fantastiskt, utan också har en spännande historia bakom sig.

The Stockholm Royal är en drink som också är en hyllning till den svenska huvudstaden. Denna drink består av sex ingredienser som tillsammans skapar en unik smak. För att göra denna drink behöver du 6cl Vodka, 5cl Triple Sec, 2cl Hallonlikör, en skvätt sötsur-sås, en skvätt lime och en sked socker.

För att skapa denna drink, börjar du med att ta en shaker och tillsätta is. Därefter tillsätter du 6cl vodka, 5cl Triple Sec, 2cl Hallonlikör, en skvätt sötsur-sås och en skvätt lime. Avslutningsvis tillsätter du en sked socker och skakar väl. Sila drinken i ett glas och dekorera med en limeklyfta.

The Stockholm Royal är en mångsidig drink som passar perfekt för en kväll med vänner eller för att avnjuta ensam hemma. Den är också en drink som kan hjälpa till att lindra smärta och stress, vilket gör den till en utmärkt drink att njuta av efter en lång löptur.

Vi rekommenderar starkt att följa oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkar. Följ oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. Du kan också se våra avsnitt live på vår YouTube-kanal på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams.

Tack för att du besöker Löpning & Livets landningssida för The Stockholm Royal. Vi hoppas att du kommer att njuta av denna fantastiska drink och att du kommer att fortsätta att följa oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt.Recept:
6cl Vodka – 5cl Triple Sec – 2cl Hallonlikör – Skvätt sötsur-sås – Lime – Socker


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.