Välkommen till vår landningssida för avsnitt 14 av Löpning & Livet, där vi kommer att ta upp ämnet Graviditet & Småbarn. För att göra det hela ännu mer spännande har vi också en speciell drink som passar perfekt till detta avsnitt: Spring Fling Cocktail.

Denna fantastiska drink är gjord av 4,5 cl citronvodka, 2 tärnade jordgubbar, 2 avskinnade och tärnade gurkskivor, 3 cl färsk citronjuice, 2,5 cl lemon simple syrup och sodavatten. Blanda ingredienserna i en shaker med is och skaka ordentligt. Häll upp i ett glas och toppa med sodavatten. Dekorera med en jordgubbe och en gurkskiva.

Men varför heter den Spring Fling Cocktail? Jo, det sägs att denna drink är inspirerad av våren och de första blommorna som blommar efter en lång vinter. Den är frisk, lätt och uppfriskande, precis som våren själv. Vi tror att vår drink kommer att göra dig glad och uppfriskad, precis som våren gör.

Om du gillade vår drink och vill ha fler liknande recept, varför inte följa oss på Instagram och Facebook på @lopning_och_livet_podd? Vi delar regelbundet nya drinkrecept och annat som kan göra ditt liv lite mer spännande. Glöm inte heller att prenumerera på vår YouTube-kanal @lopningochlivet/streams för att inte missa några av våra avsnitt, som kan ses live. Tack för att du besökte vår landningssida och vi hoppas att du gillade vår Spring Fling Cocktail. Cheers!Recept:
4,5cl Citronvodka – 2 tärnade jordgubbar – 2 avskinnade och tärnade gurkskivor – 3cl färsk citronjuice – 2,5cl Lemon simple syrup – Sodavatten


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.