Nytt år, nya (o)möjligheter! Vi är äntligen tillbaka efter ett gott jullov mer taggade än någonsin! Och så klart är temat hur du gör ditt löparår 2024 till ett riktigt höjdarår. Vi pratar om hur man tänker kring långsiktig träning, en enkel struktur för att lägga upp sin löpning under året och så klart lite gottiga pass att springa!

Vi snackar även om nervositeten och euforin i att nu jobba med löpning på heltid och om Fredrik hellre väljer total teknisk kollaps eller total radiotystnad från våra lyssnare. Till detta en klassisk prosecco och Sveriges ödmjukaste poddar är TILLBAKA!!

Avsnittet presenteras i samarbete med oss själva och vår löpartjänst med program mot allt ifrån Göteborgsvarvet, Stockholm marathon, upp ur soffan och milen! Länk finns nedan. Njut av avsnitt 154!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Digital motiverande löpcoachning: ⁠⁠Här hittar ni vår digitala motiverande löptjänst!⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠

Facebook⁠⁠: ⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠

TikTok: ⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.