Yeesss! Tävlingspremiären närmar sig och på söndag smäller det!! 10k i Köpenhamn mitt i vår förlängda grundträning. Men 2024 ska bli tävlingarnas år så vi kör på tunga ben längs dansk asfalt. Vi snackar om tävlingspremiär, vad man ska tänka på, hur man lägger upp dagen och vilka kläder man ska ha på sig. Vi har en låååång vecka som gått fullspäckad med löpning och snack om ett annat sätt att träna på och hur kropparna känns med nytt upplägg. Och kanske någon passiv aggresiv kommentar om folk som pratar så man inte förstår.

Över en ”Clear Blue sky Cocktail” (som istället blev Uncle Chens Grumliga Grogg) svarar vi på frågor och grottar ner oss i att sätta mål! vi har pratat mycket om långsiktig träning och målbilder men ägnar här en stund åt målsättningar och vilka komponenter som ska vara med i en bra målsättning.

Och sist… men inte minst. Finns där en CTA. You know the drill.

Avsnittet presenteras i stolt samarbete med Löpning & livet – din löpcoach direkt i fickan! Anpassade träningsprogram, flexibelt upplägg och du kan byta program till vad du vill, när som helt. Nu med över 60 personer som tränar mot Göteborgsvarvet – häng med!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Digital motiverande löpcoachning: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här hittar ni vår digitala motiverande löptjänst!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!⁠

Kommentarer är stängda.