Avsnitt 162 är fullspäckat med löjlig energi när vi både har gäst och race report 🤩!! Vi har med oss Elin Marasovic, känd som @elin_runs på instagram som tar med oss på en träningsresa från hets till kul! Hur kan vi jobba med att sänka prestationskraven på oss själva, slopa hetsen och få upp löparglädjen varje vecka? Och samtidigt utvecklas åt det hållet vi vill i vår löpning? Vi snackar om familjeliv och egen företagande, om sociala medier och om att bli hopplöst förälskad i träning. Och så klart om alla loppen 2024!
Vi ger också en utförlig race report från helgens tävling i Köpenhamn! Vad var nyckeln till att Fredrik äntligen fick till en stabil mil och gör sin bästa säsongsdebut någonsin, varför sprang Simon löjligt progressivt på andra halvan efter ett kafferep på första? OCH så klart om en episk bilresa över bron som markerar starten på vår nya serie på Youtube – Runners Ride Along!

Avsnittet presenteras i stolt samarbete med Biltema! Och i veckans hack pratar vi om hur man med befintliga rutiner och balanskudden för 129:- kan stärka upp sina fötter, balans och hållning.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Digital motiverande löpcoachning: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här hittar ni vår digitala motiverande löptjänst!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!⁠

Kommentarer är stängda.