Välkommen till vår landningssida om Pink Lady Cocktail! Denna drink är en klassisk cocktail som har funnits sedan 1930-talet och är en favorit bland många cocktailentusiaster. Drinken är uppkallad efter den berömda dansösen Irene Castle, som var känd för sin elegans och stil. Pink Lady Cocktail är en perfekt drink att servera till festliga tillfällen eller när du vill unna dig något extra gott.

Ingredienserna i Pink Lady Cocktail är följande:
– 4,5 cl gin
– 1,5 cl Applejack
– 1,5 cl citronjuice
– 0,5 cl grenadine
– Äggvita

För att göra drinken, börja med att hälla alla ingredienser utom äggvitan i en shaker med is. Skaka ordentligt och sila sedan blandningen i ett kylt cocktailglas. Tillsätt sedan äggvitan och skaka igen för att skapa en mjuk och krämig konsistens på drinken. Dekorera med en citronskiva eller körsbär.

Vi rekommenderar starkt att du provar denna fantastiska cocktail och imponerar på dina gäster med din bartender-skicklighet. Förutom Pink Lady Cocktail, kommer vi att diskutera andra spännande ämnen i vårt avsnitt ”Udda Löpning & Udda Tider”, där vi bjuder in experter och diskuterar allt från träning till hälsa och livsstil.

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att få uppdateringar om våra kommande avsnitt och evenemang. Du kan hitta oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd), Facebook (https://www.facebook.com/lopninglivet) och Youtube (https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams), där vi även sänder våra avsnitt live. Tack för att du besökte vår landningssida och vi hoppas att du kommer att njuta av Pink Lady Cocktail!Recept:
4,5cl gin – 1,5cl Applejack – 1,5cl citronjuice – 0,5cl grenadine – Äggvita –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.