Sea Breeze – en uppfriskande och fruktig drink för sommaren

Sea Breeze är en klassisk drink som passar perfekt för en varm sommardag. Ursprungligen skapades drinken på 1920-talet på en bar i Florida, USA. Namnet kommer från havsbrisen som blåser in över staden.

Ingredienserna i Sea Breeze är en kombination av vodka, tranbärsjuice och grapejuice. Vodkan ger en mild smak och en lätt brännande känsla i halsen, medan tranbärsjuicen ger en syrlig och frisk smak. Grapejuicen ger en mild sötma och en härlig färg till drinken. Alla ingredienser blandas i en shaker med is och serveras sedan i ett highball-glas.

Denna drink är perfekt för avsnitt 32 av ”Löpning & Livet” eftersom den innehåller tranbärsjuice som anses vara bra för kroppen efter träning. Dessutom är drinken lättdrucken och uppfriskande, vilket gör den idealisk att avnjuta efter en löprunda eller under en sommardag.

För att göra Sea Breeze ännu mer speciell kan man dekorera den med en skiva lime eller en kvist mynta. Detta ger en extra fräsch smak och en vacker presentation.

Följ oss gärna på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och intervjuer. Du kan även titta på avsnitten live på vår Youtube-kanal. Vi finns på Instagram som @lopning_och_livet_podd, på Facebook som Löpning & Livet och på Youtube som @lopningochlivet/streams.Recept:
5cl Vodka – 9cl Tranbärsjuice – 4,5cl Grapejuice – – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.