Ä N T L I G E N tillbaka!! Avsnitt 34 spelar vi alltså in I EN BIL på en motorväg till och från Anderstorp Raceway 😂. Tacka gudarna för en grym ljudtekniker 👌🏻. Vi poddar om svettfesten från Anderstorp och hur man tänker på en 10km när man vet att det ska bli 28 grader och sol. Hur laddar man i en bil, vad blir veckans drink i form av sportdryck och inte minst HUR GICK DET?! (Inte bra). Nu är vi tillbaka och härifrån är det uppåt framåt 🌟! Nuuuuu kör vi!!

Svettfest & Raceway

Svettfest & Raceway: Ladda upp för en solig löpartävling på 10 km – Avsnitt 34 av Löpning & Livet

Välkommen tillbaka till Löpning & Livet-podden, där vi i avsnitt 34 tar med dig på en unik löparresa! I detta avsnitt spelar vi in podden i en bil på väg till och från Anderstorp Raceway, tack vare en fantastisk ljudtekniker som fångar allt perfekt. Förbered dig för en svettfest, soliga 10 km och massor av tips för att hantera värmen och njuta av loppet!

När vi vet att det kommer bli 28 grader och sol, är det viktigt att förbereda sig för att springa 10 km på bästa sätt. Vi ger dig råd om hur du laddar upp i en bil och vilka sportdrycker som passar bäst för att hålla dig hydratiserad under loppet. Vi delar även våra erfarenheter från loppet, både de bra och de mindre bra stunderna, för att ge dig en ärlig inblick i hur det gick.

Här är avsnittet i text:

Kommentarer är stängda.