Vad har gin, campari, vermouth och att tävla på träning gemensamt? … INGENTING! Men det skiter vi i när vi kör avsnitt 39 av löpning och livet 🥳. Vi pratar om hur man kan få in tävling som en del i träningen, hur vi började tävla från första början och om veckans test av swimrun! Och såklart om hur uppladdningen mot världsrekordet går och vår insamling till Ellas hjältar ❤️. Ett inslag av pest eller kolera på det och vi har gottepåsen som är avsnitt 39 😍!

Se hela avsnittet här på youtube: https://www.youtube.com/live/jpjzP3R8lX4?feature=share

Lyssna på hela avsnittet: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/39–Trna–Tvla-e1phqiq

Välkommen till avsnitt 39 av Löpning & Livet! I detta avsnitt pratar vi om allt från gin, campari och vermouth till tävling och träning. Vi diskuterar hur man kan integrera tävling som en del av träningen, och delar med oss av våra egna erfarenheter av att tävla från början. Dessutom testar vi swimrun och ger er en uppdatering om vår uppladdning mot världsrekordet, samt vår insamling till Ellas hjältar.

För att få ut det mesta av din träning är det viktigt att ha en plan och sätta upp mål. Att inkludera tävlingar i din träning kan vara ett bra sätt att hålla motivationen uppe och se framsteg. Vi ger dig tips på hur du kan hitta tävlingar som passar dig och hur du kan planera din träning inför tävlingar.

Vi testar även swimrun och delar med oss av våra erfarenheter. Swimrun är en tuff sport som kräver både styrka och uthållighet, men det är också en rolig utmaning som kan ge dig en ny dimension till din träning.

Vi ger er också en uppdatering om vår uppladdning mot världsrekordet och vår insamling till Ellas hjältar. Vi vill uppmuntra dig att stödja denna fantastiska organisation som hjälper barn med cancer och deras familjer.

Följ oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och träningstips. Du kan också se avsnittet live på vår YouTube-kanal. Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!

Kommentarer är stängda.