Från 2 till 130 kilometer 😱! I avsnitt 40 snackar vi med Lotta Sjöberg – Löpcoach, äventyrare, ultralöpare och en jävla cool löparkompis! Vi snackar om att springa sjukt långt, att vara impulsiv och bli tvåa på SM 100km och varför berget lockar. Så klart avverkar vi en race report från helgens halvmara och en jäkligt god beermosa 👌🏻. Vi toppar med vad du kan hitta på Biltema till din packlista när du ska springa 400km (spolier, typ ALLT). Nu kööör vi!

Avsnittet sponsras av våra vänner på Biltema 🤩!

Se hela avsnittet på youtube: https://www.youtube.com/live/hI_c75iRbqc?feature=share
Lyssna på hela avsnittet: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/40–ventyr–Ultra-Gst-Lotta-Sjberg-e1phqjn

I avsnitt 40 av Löpning & Livet får vi träffa Lotta Sjöberg, en löpcoach, äventyrare och ultralöpare som delar med sig av sina erfarenheter och tips på hur man kan springa långt. Under avsnittet pratar vi om allt från att vara impulsiv och bli tvåa på SM 100km till varför berget lockar och vad man kan hitta på Biltema till sin packlista när man ska springa 400km.

Vi avverkar även en race report från helgens halvmara och avslutar med en jäkligt god beermosa. Avsnittet sponsras av Biltema, så vi ger även tips på vad man kan hitta där för att förbereda sig inför ett ultralopp.

Som en erfaren löpcoach och ultralöpare ger Lotta Sjöberg värdefulla tips och råd på hur man kan förbereda sig inför ett ultralopp. Hon delar med sig av sina egna erfarenheter och ger tips på hur man kan hantera utmaningarna som kommer med att springa långt.

Om du är intresserad av äventyrslöpning och ultralopp är detta avsnittet för dig. Vi pratar om allt från packning till träning och ger dig massor av inspiration och tips på hur du kan ta din löpning till nästa nivå.

För att se avsnittet live kan du besöka vår Youtubekanal, och för att följa oss på sociala medier kan du besöka vår Instagram och Facebook-sida. Du kan också lyssna på avsnittet på Apple Podcast. Missa inte detta spännande avsnitt med Lotta Sjöberg!

Kommentarer är stängda.