Välkommen till Löpning & Livets landningssida för en av våra mest spännande avsnitt – avsnitt 40 med gäst Lotta Sjöberg! I denna episod utforskar vi en härlig drink som passar perfekt efter en lång löprunda eller för att fira en speciell prestation. Vi presenterar stolt Beermosa – en uppfriskande cocktail som kombinerar klassisk veteöl med mousserande cava och fruktig grapejuice.

För att skapa denna utsökta drink behöver du följande ingredienser:
– 18cl Veteöl
– 6cl Cava
– 6cl Grapejuice

För att tillaga drinken, häll veteöl, cava och grapejuice i en shaker med is. Skaka ordentligt och sila sedan över i ett serveringsglas. Voilà – din Beermosa är redo att avnjutas!

Men vad är historien bakom denna unika och läckra drink? Våra källor säger att Beermosa har sitt ursprung i USA, där den först dök upp på brunchmenyer runt om i landet. Kombinationen av öl och mousserande vin ansågs vara en perfekt matchning för brunchmat som ägg Benedict och pannkakor. Sedan dess har denna innovativa drink spridit sig över hela världen och blivit en populär favorit bland cocktailentusiaster.

Vi på Löpning & Livet är stolta över att kunna presentera Beermosa i detta avsnitt. Men det är inte bara drinken som gör detta avsnitt till något alldeles extra. Vår gäst, Lotta Sjöberg, är en erfaren löpare och träningsentusiast som delar med sig av sina tips för att hålla sig motiverad och nå sina mål. Det är en episod som du inte vill missa!

För att hålla dig uppdaterad på allt som händer på Löpning & Livet, glöm inte att följa oss på sociala medier. Du hittar oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (https://www.facebook.com/lopninglivet). Dessutom kan du se avsnittet live på vår Youtube-kanal (https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams). Tack för att du besöker vår landningssida och vi hoppas att du njuter av din Beermosa!Recept:
18cl Veteöl – 6cl Cava – 6cl grapejuice – – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.