Mexican 75 – en spännande drink med en twist av Mexiko!

Mexican 75 är en av de mest populära drinkarna i Mexiko, och nu kan du också njuta av den hemma! Den här drinken är en härlig kombination av tequila och champagne, vilket ger en unik smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

För att göra en Mexican 75, börja med att ta 4cl av din favorittequila och tillsätt 3cl färskpressad limejuice och 3cl agavesirap. Tillsätt is och skaka väl. Häll drinken i ett champagneglas och tillsätt champagnen.

Mexican 75 har en spännande historia bakom sig. Drinken har sitt ursprung i Frankrike under första världskriget, där den ursprungliga drinken var en klassisk French 75 med gin, citron och champagne. Under tiden när USA förbjöd alkohol smugglades tequila in i landet från Mexiko, och det var då Mexican 75 skapades – en twist på den klassiska drinken med gin.

Nu kan du också njuta av denna unika och spännande drink hemma! Följ oss på vår Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (https://www.facebook.com/lopninglivet) för fler spännande drinktips och avsnitt om hälsosam livsstil. Glöm inte att du kan också se avsnittet live på vår YouTube-kanal (https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams). Prova Mexican 75 idag och imponera på dina vänner med dina bartendingskills!Recept:
4cl Tequila – 3cl Limejuice – 3cl Agavesirap – Is – Champagne –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.