Välkommen till Löpning & Livets landningssida för den klassiska drinken Old Fashioned. Denna cocktail är en riktig favorit bland drinkentusiaster och har en lång historia bakom sig. Old Fashioned var en av de första cocktailerna som uppstod i USA, och den har funnits på drinkmenyer i över 100 år.

För att göra en Old Fashioned behöver du följande ingredienser: en sockerbit, en tesked vatten, en skvätt bitters, två fluid ounces whiskey, en citrontwist och is. Börja med att lägga sockerbiten i ett glas och tillsätt vatten. Rör om tills sockret löses upp. Tillsätt sedan bitters och rör om igen. Fyll glaset med is och tillsätt whiskey. Rör om försiktigt och dekorera med en citrontwist.

Old Fashioned är en cocktail som passar utmärkt till festliga tillfällen, men även till mer avslappnade tillfällen. Den är enkel att göra och har en klassisk smak som de flesta kan uppskatta.

Om du vill höra mer om Old Fashioned och andra spännande ämnen, rekommenderar vi att du lyssnar på avsnittet ”YMR & Mode” med gästen Peter Häggström Lindecrantz. För att följa oss på sociala medier och hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt, besök våra sidor på Instagram och Facebook. Om du vill se avsnittet live kan du besöka vår YouTube-kanal. Vi ses där!Recept:
Sockerbit – 1 tsk vatten – 1 skvätt bitters – 2 fluid ounces whiskey – Citrontwist – Is


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.