Future Freeze – en uppfriskande drink med en historia

Future Freeze är en av de mest populära drinkarna på marknaden idag, och det är inte svårt att förstå varför. Den är perfekt för en varm sommardag eller när du vill ha något uppfriskande efter ett träningspass. En skvätt Bols Blue Curacao ger den en blå färg som påminner om en frusen sjö, medan vodka och citronjuice ger en syrlig smak som balanseras ut av sprite.

Men varför heter den Future Freeze och vad är historien bakom den? I avsnitt 51 av podden Löpning & Livet, med Fredrik och Simon, avslöjar vi att drinken faktiskt skapades av en grupp löpare som ville ha en dryck som kunde hjälpa dem att kyla ner sig efter ett hårt träningspass. De ville också ha en drink som var hälsosam och innehöll ingredienser som skulle hjälpa dem att återhämta sig snabbare.

Ingredienserna i Future Freeze är noga utvalda för att ge dig den perfekta balansen mellan smak och hälsa. Bols Blue Curacao ger en söt smak och en vacker blå färg som påminner om is, medan vodka ger en mild smak och hjälper till att lösa upp eventuella spänningar i musklerna. Citronjuice ger en sur smak som balanseras ut av sprite, vilket ger en läskande, uppfriskande smak.

Vi på Löpning & Livet rekommenderar starkt att du testar Future Freeze – det är en drink som kommer att hjälpa dig att kyla ner dig efter ett träningspass och samtidigt ge dig en härlig smakupplevelse. Följ oss på sociala medier för att få ännu fler hälsotips och uppdateringar om våra avsnitt. Du kan också se avsnittet live på vår Youtube-kanal – länken finns nedan.

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streamsRecept:
1 skvätt Bols blue Curacao – Vodka – Citronjuice – Fyll upp med sprite – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.