Framååååt! Mot 100 avsnitt och vi pratar om vad de stora målen är för 2022, dricker drinken ”Future Freeze”, blickar tillbaka på Simons gamla blogg och bucketlist från 2013 och inte minst plockar vi upp lyssnarnas tankar och frågor om allt från hur vi träffades till om vi slutat springa om vi fått 200tkr i månaden 🥴. Taggade till tänderna och något blått i glaset – nu kör vi!!

Detta avsnittet sponsras av våra vänner på Biltema 🤩!

”I avsnitt 51 av Löpning & Livet podden pratar Fredrik och Simon om deras stora mål för 2022. De dricker också en drink som heter ””Future Freeze”” och blickar tillbaka på Simons gamla blogg och bucketlist från 2013. Dessutom tar de upp lyssnarnas tankar och frågor om allt från hur de träffades till om de skulle sluta springa om de fick 200 000 kr i månaden.

Detta avsnitt sponsras av Biltema, en av deras vänner.

Om du vill höra mer om deras tankar och mål för 2022, samt deras roliga diskussioner, så kan du lyssna på avsnittet på Apple Podcast genom att klicka på denna länk: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/51–Podden–Fredrik–Simon-e1phqjf

Förutom att lyssna på avsnittet kan du också följa Löpning & Livet podden på deras sociala medier. Klicka på följande länkar för att komma till deras Instagram och Facebook-sidor:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet

Om du vill se avsnittet live kan du besöka deras Youtube-kanal genom att klicka på denna länk: https://www.youtube.com/live/6-RzfC7LThM?feature=share

Följ Löpning & Livet podden på deras sociala medier för att inte missa några nya avsnitt och uppdateringar.”

Kommentarer är stängda.