Välkommen till en av Löpning & Livets favoritdrinkar – Limoncello Lady af Kleen! Denna uppfriskande och fruktiga drink är perfekt för en varm sommardag eller en kväll med vänner.

Receptet är enkelt och består av följande ingredienser: 2cl Limoncello, 2cl St. Germain, 9cl Prosecco och 6cl Lemonad. Blanda alla ingredienser i en shaker med is och häll upp i ett vackert glas. Garnera gärna med en skiva citron och en kvist färsk timjan.

Historien bakom Limoncello Lady af Kleen är enkel. Drinken skapades av en grupp vänner på en resa till Italien där de upptäckte den ljuva smaken av Limoncello. De ville skapa en drink som hyllade denna kryddiga och fruktiga likör och föddes då Limoncello Lady af Kleen.

För att få ut det mesta av din Limoncello Lady af Kleen, servera den väl kyld och njut den tillsammans med goda vänner och god mat.

För att följa Löpning & Livet på sociala medier och få fler goda drinkrecept och träningsråd, besök vår Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och vår Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. Glöm inte att även besöka vår Youtube-kanal där du kan se avsnitten live på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Tack för att du läste och vi hoppas att du kommer att njuta av din Limoncello Lady af Kleen!Recept:
2cl Limoncello – 2cl St. Germain – 9cl Prosecco – 6cl Lemonad – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.