Varför äter man 100g köttfärs och en banan innan man drar ut på maratonpass, varför brände Simon friskvårdsbidraget på en coach som specialiserade sig på mammaträning och varför snackar vi om osten babybell?! Detta och mycket mer när vi får Simons beteendecoach Karolina af kleen (Coach Karro) i studion! Dessutom en signature cocktail i Karros ära, Simons sorgliga topp 8 lista över det sämsta med att inte springa och så klart Fredriks uppladdning inför loppet som gud glömde i Helsingör om 1,5 vecka. Avsnitt 52 – nu kööööör viii!

Avsnittet presenteras i samarbete med Bookman! Med sin snygga Monocle som är en extremt lätt men ändå ljuskraftig pannlampa, kan du känna dig trygg på dina löprundor i höstmörkret.

Löpning20 är koden och den ger 20% på Monocle i alla färger, rabattkoden gäller tom 31/12
https://se.bookmanvisibility.com/

”I avsnitt 52 av Löpning & Livet får vi besök av beteendecoachen Karolina af Kleen, även känd som Coach Karro. Vi pratar om allt från varför man äter köttfärs och banan innan ett maratonpass till varför Simon brände sitt friskvårdsbidrag på en coach som specialiserade sig på mammaträning. Dessutom delar Simon med sig av sin sorgliga topplista över det sämsta med att inte kunna springa och Fredrik berättar om sin uppladdning inför loppet i Helsingör.

Som vanligt presenteras avsnittet i samarbete med en sponsor, denna gång Bookman. Med deras snygga och lätta Monocle-petrol kan du känna dig trygg på dina löprundor i höstmörkret. Använd koden Löpning20 för att få 20% rabatt på Monocle i alla färger fram till 31/12.

För dig som är intresserad av styrketräning och coachning är detta avsnittet för dig. Coach Karro ger massor av tips och råd om hur man kan förbättra sin träning och nå sina mål. Dessutom bjuder vi på en signature cocktail i Karros ära.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för att ta del av mer löpningstips och information om kommande avsnitt. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Missa inte detta inspirerande avsnitt om styrka och coachning med Coach Karro!”

Kommentarer är stängda.