Söndagen den 28 november 2021 kommer att bli ihågkommet som slaget vid Helsingör, där Fredrik segrade mot Holger Danske! Avsnitt 54 är vårt i särklass längsta (maraton)avsnitt där vi går igenom allt som ni längtat efter från Fredriks drömlopp! Eller nja, klarade drömtid är nog mer korrekt, loppet i sig var en dansk upplevelse utöver det vanliga. Vi gästas dessutom av Anna Bjurman, ett år efter senaste gången hon var med, och får höra om hennes magnifika comeback efter barnafödsel och hur hennes nya tränare Christian Mundt fick in henne på maraton. Släng in en tequila surprise och några topp-listor så har ni TVÅ OCH EN HALV TIMME av dansk podd att se fram emot! 

Avsnittet presenteras i samarbete med YMR som också i samband med avsnittet släpper en rabattkod som innebär 20% på valfri produkt 🤩! Dessutom är det just nu fri frakt 👌🏻. Använd länken i vår bio och rabattkoden ”POD20” 💪🏻 #löpning #ymrtrackclub #träning #marathon #halvmarathon

”Avsnitt 54 av Löpning & Livet är ett av de mest minnesvärda avsnitten hittills. Söndagen den 28 november 2021 kommer att gå till historien som dagen då Fredrik segrade mot Holger Danske i slaget vid Helsingör. Detta maratonavsnitt är det längsta hittills och tar dig med på en dansk upplevelse utöver det vanliga.

Fredrik går i mål som sub3 löpare på Holger Danske Marathon

Gäst i detta avsnitt är Anna Bjurman, som berättar om sin magnifika comeback efter barnafödsel och hur hennes nya tränare Christian Mundt fick in henne på maraton. Tillsammans med Anna och Christian diskuterar vi allt från träningsupplägg till mentala förberedelser inför loppet.

Som om inte det vore nog, bjuder avsnittet även på en tequila surprise och några topp-listor. Dessutom presenteras avsnittet i samarbete med YMR, som ger dig 20% rabatt på valfri produkt med rabattkoden ””POD20″”. Just nu är det dessutom fri frakt, så passa på att fynda!

För att lyssna på avsnittet, klicka på länken till Apple Podcast ovan. Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad om kommande avsnitt och andra nyheter. Du kan även se avsnittet live på vår YouTube-kanal.

Nyckelord: Söndagen, slaget, Helsingör, Holger Danske, drömlopp, Anna Bjurman, tränare, maraton, sub3

Taggar: #maraton

Följ oss på sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/KyZGAfU8lX0?feature=share

Kommentarer är stängda.