5296 sekunder blev den inspelade tiden för avsnitt 55, mätning & nörderi 🤓 I studion hade vi celebert besök av förbundsbanmätaren Per Månsson som också, tidigare på dagen, trotsade vind och kyla för att mäta upp vårt älskade äppelodlingarna (tävlingsbanan för Nyårsmilen)🤩 Varvet är 3 294,9 m från asfaltkant och åter, plus påbörjat av nytt varv 116,8 m = 10 001,6m. Nördigt? Det är exakt vad det är och Simon kunde knappt bärga sig och var påväg ut på varvet för att beskåda resultatet mitt under inspelningen 😂
Självklart pratar vi även om hur fasen man kommer på idén att bli banmätare och några roliga historier om första mätningen samt en del grova arrangörsmissar 🙈 Självklart hann vi även med veckans drink, Mind the gap, som garanterat kommer få en plats i vår kommande bok📓 En riktig höjdare och en såkallad slurpee! Där har ni det, avsnitt 55. Skål! 🥂

Detta avsnitt sponsras av våra vänner på Biltema! 🤩

”Avsnitt 55 av Löpning & Livet handlar om mätning och nörderi. Gästen i studion är förbundsbanmätaren Per Månsson, som delar med sig av sina erfarenheter och berättar om sitt yrke som banmätare. Under avsnittet får vi även höra om hur han mätte upp tävlingsbanan för Nyårsmilen, som går genom äppelodlingarna.

Per Månsson bjuder på roliga historier om sina första mätningar och grova arrangörsmissar som han har varit med om. Avsnittet är fullt av nörderi och intressanta analyser av data.

Veckans drink, Mind the gap, är en riktig höjdare och garanterat en slurpee som kommer att få en plats i deras kommande bok.

Avsnittet sponsras av Biltema och är väl värt att lyssna på för alla löpare som är intresserade av mätning och nörderi.

Följ Löpning & Livet på deras sociala medier för att inte missa kommande avsnitt och annat spännande innehåll. Avsnittet kan även ses live på deras Youtube-kanal.

Taggar: mätning, nörderi, förbundsbanmätaren, yrke, banmätare, äppelodlingar, tävlingsbana, Nyårsmilen, arrangörsmissar, drink, analys, data.

Följ Löpning & Livet på Instagram, Facebook och Youtube för att inte missa något spännande innehåll. Lyssna på avsnitt 55 på Apple Podcast.”

Kommentarer är stängda.