Välkommen till vår nya landningssida för podden Löpning & Livet! Vi är glada att kunna presentera en av våra favoritdrinkar som vi har valt att kalla ”Mind the gap”. Denna drink är inspirerad av det livliga London och dess karaktäristiska gin.

För att göra ”Mind the gap” behöver du följande ingredienser: 3,5cl London dry gin, 2,5cl Aperol, 1,5cl citronjuice, 1,5cl Angustura och orange syrup och flädertonic. Blanda gin, Aperol, citronjuice och syrup i en shaker med is och skaka ordentligt. Sila sedan över i ett glas med is och fyll upp med flädertonic.

Historien bakom ”Mind the gap” är faktiskt inspirerad av Londons tunnelbana. ”Mind the gap” är en vanlig varning som hörs när man kliver av och på tågen i tunnelbanan. Vi ville skapa en drink som skulle fånga upp känslan av att utforska staden och dess olika smaker samtidigt som den har en koppling till Londons ikoniska tunnelbana.

För att uppleva denna drink på bästa sätt föreslår vi att du lyssnar på avsnitt 55 av vår podd, ”Mätning & Nörderi”, där vi har gästen Per Månsson med oss. Du kan också se avsnittet live på vår youtubekanal. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkrecept. Följ oss på Instagram på @lopning_och_livet_podd och på Facebook på @lopninglivet. Du kan också hitta våra live-sändningar på vår Youtube-kanal @lopningochlivet. Prost!Recept:
3,5cl London dry gin – 2,5cl Aperol – 1,5cl Citronjuice – 1,5cl Angustura and orange syrup – Flädertonic –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.