Hur är det egentligen att jobba med träning samt coachning och hur är det att bli coachad som coach? Det pratar vi bl.a om i detta avsnitt och vi har Sara Tilling i studion som är grundare av @tilling_traning_och_livskraft 💪🏻 Ni får även lyssna till när Tilling verkligen säljer in det här med löpning med hull och hår….eller nja kanske inte riktigt… 😂 Vi kommer “gemensamt” fram till att det är enkelt att träna Fredrik i styrka för han är dum som en ko 🐄 😂 och såklart så dricker vi en stark jävel som heter Navy Strength Negroni Sour🍸 En drink som Fredrik och Simon störtgillar men som tas emot med avsevärt mindre entusiasm av Sara.🙊 Där har ni avsnitt 56 vänner, skål! #styrkaförlöpare #starkjävel #negronisour #negroni #irbastu #infrarödbastu

Avsnittet sponsras av Nordic Relax som är experter på wellness samt relax och har gett oss möjlighet att testa magin med infraröd bastu @nordicrelax

I avsnitt 56 av Löpning & Livet har vi gästen Sara Tilling, grundare av @tilling_traning_och_livskraft, i studion. Vi diskuterar hur det är att jobba med träning och coachning, samt att bli coachad som coach. Vi pratar också om löpning och dess fördelar för både kropp och själ.

Sara delar med sig av sina erfarenheter och ger tips på hur man kan förbättra sin löpteknik och styrka. Vi får även höra om en av Saras favoritdrinkar, Navy Strength Negroni Sour, som Fredrik och Simon störtgillar men som tas emot med avsevärt mindre entusiasm av Sara.

Avsnittet sponsras av Nordic Relax, experter på wellness och avkoppling, som har gett oss möjlighet att testa magin med infraröd bastu. Vi diskuterar fördelarna med infraröd bastu och hur det kan hjälpa till att förbättra träningen och återhämtningen.

För att se avsnittet live kan du besöka vår Youtube-kanal. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och gäster.

Nyckelord: träning, coachning, löpning, styrka, Navy Strength Negroni Sour, Nordic Relax, wellness, avkoppling, infraröd bastu, karriär.

Följ oss på sociala medier:
Instagram: @lopning_och_livet_podd
Facebook: Löpning & Livet
Youtube: Löpning & Livet på Youtube

Lyssna på avsnittet på Apple Podcast: Avsnitt 56 – Löpning & Karriär (Gäst Sara Tilling)

Kommentarer är stängda.