Tänk er att ni springer så snabbt det går. Sen tänker ni er att det är i skogen. Sen adderar ni en karta. Där har ni veckans avsnitt 😂 – ORIENTERING! Denna ädla skogsmullesport får vi en ordentlig genomgång av när vi gästas av Johan Gerdevåg, inbiten orienterare och marknadschef på Biltema 🤩! Vad är charmen med att springa med karta, hur funkar en kompass och VARFÖR springer man på natten?! Vi kastar in leken 0-100 på ämnet löpning, orientering och…. Mikrofoner i flyglar 😂. Dessutom pratar vi om en vecka som gått innehållande en sval nyårsmil där ingen av oss lyckades bli ordförande i Team Biltema och en skarp drink på det så har du avsnitt 59 😍! #orientering #löpning 

I avsnitt 59 av Löpning & Livet gästas vi av Johan Gerdevåg, marknadschef på Biltema och inbiten orienterare. Vi får en ordentlig genomgång av orientering, en ädla skogsmullesport som innebär att springa med karta och kompass i skogen. Johan berättar om charmen med nattlöpning och hur man navigerar med hjälp av en kompass. Dessutom kastar vi in leken 0-100 på ämnet löpning, orientering och…. Mikrofoner i flyglar 😂.

Vi pratar även om en vecka som gått innehållande en sval nyårsmil där ingen av oss lyckades bli ordförande i Team Biltema och en skarp drink på det.

För att följa med på våra äventyr och få fler tips om löpning och livet, följ oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal.

Taggar relaterade till avsnittet är Orientering.

Länkar till våra sociala medier och avsnittet på Apple Podcast:
– Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
– Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
– Youtube: https://www.youtube.com/live/17kiI5pQYVw?feature=share
– Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/59–Orientering–Nytt-r-Gst-Johan-Gerdevg-e1phqhu

Kommentarer är stängda.