Välkommen till Löpning & Livet! Vi är glada att kunna erbjuda dig en fantastisk cocktail, Berlin Jägermeister Mule, inspirerad av avsnitt 6: Nybörjare & Utveckling. Denna cocktail är en spännande blandning av ananasjuice, Jägermeister, limejuice, ginger beer, gurka och citronklyftor och is.

Men vänta, vad är Jägermeister? Jo, det är en tysk örtlikör som har funnits sedan 1935. Det är en kryddig och sötsyrlig dryck som passar utmärkt som bas i denna cocktail.

Historien bakom Berlin Jägermeister Mule är enkel. Den här drinken är en modern twist på den klassiska Moscow Mule-drycken som uppfanns på 1940-talet. Istället för vodka har vi valt att använda Jägermeister som bas och sedan adderat ananasjuice, limejuice, ginger beer och en skvätt gurka och citronklyftor för att ge den en extra fräsch smak.

Denna drink är perfekt för en kväll med vänner eller för att bara koppla av efter en lång dag. Varför inte prova att göra den själv och bjuda in dina vänner för en cocktailkväll?

För att se avsnittet live på vår YouTube-kanal eller för att få mer inspiration, följ oss på Instagram och Facebook. Vi uppdaterar regelbundet med tips och tricks för att göra din löpning och livsstil ännu bättre.

Tack för att du läste och hoppas att du njuter av din Berlin Jägermeister Mule!Recept:
Ananasjuice – Jägermeister – Limejuice – Ginger beer – Gurka och citronklyftor – Is


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.