Varför har Simon långt mycket mer bilder på löpning än sina barn i sitt instagramflöde, varför la Fredrik aldrig ut någon bild om hur hans maraton gick 2015 och VARFÖR tänker vi så mycket innan vi lägger ut en post på Instagram?! Triologin om löpning i sociala medier får utan tvekan ett värdigare slut än Matrix-filmerna när vi djupdyker i allt från våra favoritkonton att följa till de största inspirerande ögonblicken vi upplevt på Instagram 👌🏻. Vi dricker både Grådask portvin och telegram cocktail till detta avsnitt och Simon gnäller om sin Covidvecka utan löpning medan Fredrik solar sig i stjärnglansen när han gjort en ny jingel. Nuuu kör vi!

 

Avsnittet sponsras av våra vänner på Nordic Relax 👌🏻

Se avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/U8eaLufXrr0?feature=share

I avsnitt 64 av Löpning & Livet fortsätter vi vår diskussion om löpning i sociala medier. Vi utforskar varför vi tänker så mycket innan vi lägger ut en post på Instagram och delar med oss av våra favoritkonton att följa för inspiration. Vi pratar också om de största inspirerande ögonblicken vi upplevt på Instagram och varför vissa löpare har mer bilder på löpning än sina barn i sina flöden.

Under avsnittet sponsras vi av våra vänner på Nordic Relax, så ta gärna en paus och koppla av med deras produkter.

Gästen i detta avsnitt delar med sig av sina erfarenheter och ger tips på hur man kan använda sociala medier för att förbättra sin löpning. Vi diskuterar också hur man kan hantera en Covidvecka utan löpning och hur man kan hålla motivationen uppe.

För att lyssna på avsnittet kan du besöka vår sida på Apple Podcast, där du också kan prenumerera på vår podd. Du kan också följa oss på Instagram och Facebook för att få uppdateringar om nya avsnitt och annan löpningrelaterad information. Om du vill se avsnittet live kan du besöka vår Youtube-kanal.

Vi hoppas att du kommer att njuta av detta avsnitt och att du kommer att fortsätta följa oss på sociala medier för mer löpningrelaterat innehåll.

Kommentarer är stängda.