Välkommen till vår landningssida för den läckra Telegram Cocktail! Denna cocktail är en av de mest populära drinkarna på vår podcast Löpning & Livet. Den är en perfekt kombination av rosévin, gin, limejuice, soda och is. Denna drink är enkel att tillaga och passar perfekt för en festlig kväll eller en avkopplande eftermiddag.

Historien bakom denna drink är intressant. Drinken har fått sitt namn från det tidiga 1900-talets telegrafister som brukade samlas på barer efter arbetet för att skicka meddelanden till varandra. En av deras favoritdrinkar var just denna cocktail. Telegram Cocktail blev snabbt en favorit bland telegrafisterna och spred sig sedan vidare till resten av världen.

För att tillaga denna drink behöver du följande ingredienser:
– 3cl rosévin
– 3cl gin
– 3cl limejuice
– 4,5cl soda
– is

För att tillaga drinken, häll alla ingredienser i en shaker med is och skaka tills allt blandat sig ordentligt. Häll sedan upp drinken i ett glas och dekorera med en skiva lime.

För att få den perfekta Telegram Cocktail-upplevelsen rekommenderar vi att du följer oss på sociala medier. På vår Instagram-sida @lopning_och_livet_podd och vår Facebook-sida @lopninglivet kan du ta del av våra senaste avsnitt och få spännande tips om löpning och livet. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal @lopningochlivet/streams.

Tack för att du besökte vår landningssida för Telegram Cocktail. Vi hoppas att du njuter av denna läckra drink och följer oss på sociala medier för mer spännande innehåll.Recept:
3cl Rosévin – 3cl Gin – 3cl Limejuice – 4,5cl Soda – Is –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.