Cedric Wreme är ölfantasten som tagit löpningen till nya nivåer efter att barnen flugit ut och är nu snabbare än någonsin som 50+! Vi har ett gott snack med Cedric om Mikkeller running club, att springa allt från 400m till maraton och såklart om en riktigt go öl efter ett avklarat pers! Vi får dessutom en ingående race report från Simons bravader på skånska mästerskapet på 5km och om Fredriks svängiga tävlingsplaner från 800m till maraton, med ett Göteborgsvarvet däremellan. Avsnitt 72 kära vänner – nuuuu kör vi!!

I avsnitt 72 av Löpning & Livet möter vi Cedrik Wreme, en ölfantast som har tagit löpningen till nya höjder. Efter att barnen flugit ut har han blivit snabbare än någonsin som 50+. I detta avsnitt får vi höra om hans erfarenheter med Mikkeller running club, att springa allt från 400m till maraton och självklart om att belöna sig med en riktigt god öl efter ett avklarat personligt rekord.

Vi får även höra en ingående race report från Simons bravader på Skånska Mästerskapet på 5km och om Fredriks svängiga tävlingsplaner från 800m till maraton, med ett Göteborgsvarvet däremellan. Detta avsnitt handlar om att hitta harmoni mellan löpning och livet.

För att följa med i våra äventyr och få fler tips och tricks om löpning och livet, följ oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal länk: https://www.youtube.com/live/OoivRrYTvZU?feature=share

Vi hoppas att du har haft nytta av våra tips och att du fortsätter att följa oss på våra sociala medier. Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!

Kommentarer är stängda.