London Calling – en spännande och unik drink för den äventyrliga
London Calling är en drink som har sin inspiration från det pulserande livet i Londons musikscen på 80-talet. Det är en drink som passar den som vill prova något nytt och spännande.

Ingredienserna i denna drink är noggrant utvalda för att skapa en perfekt balans mellan syrlighet och sötma. Dry gin ger en frisk smak medan Fino sherry adderar en nötig ton. En mix av enkel sirap och färsk citronjuice ger sötma och syrlighet som balanserar alla smaker i drinken. Två skvättar av orange bitters adderar en härlig bitter ton som passar bra med resten av ingredienserna. Dessutom adderas grapeskal för att ge en extra dimension av smak och doft.

London Calling är en drink som passar perfekt när du vill imponera på dina vänner eller familj med en unik och spännande drink. Den är också perfekt för att sätta lite extra piff på en festlig tillställning.

Vill du testa på att göra London Calling själv? Här är receptet:
– 2,5 cl Dry gin
– 1,5 cl Fino sherry
– 1,5 cl enkel sirap
– 1,5 cl färsk citronjuice
– 2 skvättar orange bitters
– Grapeskal

För att göra drinken, häll alla ingredienser i en shaker med is. Skaka ordentligt och sila över i ett glas fylld med is. Dekorera med en skiva citron eller några druvor.

Följ oss på sociala medier för att få fler tips på spännande drinkar och för att inte missa några avsnitt av vår podcast Löpning & Livet. Avsnittet där vi pratar om Bucketlist & Dröm stort kan du även se live på vår Youtube-kanal. Följ oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. För att se avsnitten live, besök vår Youtube-kanal på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams.Recept:
2,5cl Dry gin – 1,5cl Fino Sherry – 1,5cl simple syrup – 1,5cl färsk citronjuice – 2 skvättar orange bitters – Grapeskal


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.