I veckans avsnitt åker vi på roadtrip till Kristianstad för att träffa den mytomspunna FotAnders! Eftersom vi gillar teknisk stress så får vi så klart i bilen även tag på Peter på YMR Track Club för att prata om att plåga sig i 100 dagar och om alla de nya kollektionerna 👌🏻. Och vilken cliffhanger det blev kring Helsingborgskollektionen….. Väl framme hos Anders fick vi oss ett riktigt gott snack om både livet och löpning 🌟. Om att vara prestationsmänniska och karriärist, att bränna ut sig och att våga ändra riktning. Att satsa på sin passion och att fan väga säga ”I’m out” och lämna sitt gamla liv från en bensinmack i kungens kurva 💪🏻. Och så klart pratar vi om…. FÖTTER! Om fotens ursprung, vad skor gör med dem och om vad en balanserad träning innebär. Och ännu en cliffhanger. Efter vi avslutat inspelningen tog Anders tag i Simons fot, knådade den till en 9:a på smärtskalan OCH…. Ni anar aldrig vad som hände sen (stay tuned nästa vecka)… avsnitt 81 – nuuu kör vi!!

Se hela avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/vaA14trDzM8?feature=share

I avsnitt 81 av Löpning & Livet åker vi på en spännande roadtrip till Kristianstad för att träffa den legendariska FotAnders! Vi passar även på att prata med Peter från YMR Track Club om att plåga sig själv i 100 dagar och om alla de nya kollektionerna. Under inspelningen med Anders får vi oss ett riktigt gott snack om både livet och löpning. Vi pratar om att vara prestationsmänniska och karriärist, att bränna ut sig och att våga ändra riktning. Vi diskuterar också vikten av att satsa på sin passion och att våga lämna sitt gamla liv bakom sig.

Men det mest intressanta samtalet handlar om fötter! Vi lär oss om fotens ursprung, vad skor gör med dem och om vad en balanserad träning innebär. FotAnders hjälper oss att förstå hur viktigt det är att ta hand om våra fötter och ger oss tips på hur vi kan göra det. Efter inspelningen tar Anders tag i Simons fot och knådar den till en 9:a på smärtskalan. Ni anar inte vad som hände sen – stay tuned till nästa vecka!

Om du är intresserad av rehab och skador är detta avsnittet för dig. FotAnders ger oss värdefulla tips på hur vi kan undvika skador och hur vi kan rehabilitera oss om vi redan har drabbats.

Följ oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet) för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och för att få ännu mer löpning och livsinspiration. Du kan också se avsnittet live på vår YouTube-kanal (https://www.youtube.com/live/vaA14trDzM8?feature=share). Missa inte detta fantastiska avsnitt med FotAnders och Peter från YMR Track Club!

Länkar till våra sociala medier och avsnittet på Apple Podcast:

Kommentarer är stängda.