Välkommen till Löpning & Livets nya landningssida för vår utsökta drink – 83. Open Water Cocktail! Denna drink är perfekt för dig som vill känna smaken av sommaren i din mun. Denna drink är gjord med 6 cl kokosvatten, 6 cl ananasjuice, 6 cl Blue Curacao, 3 cl ljus rom och 1 cl Coconut syrup. Det är en perfekt blandning av smaker som kommer att få dina smaklökar att dansa.

Men vad är historien bakom denna drink? Jo, den här drinken är inspirerad av våra senaste avsnitt, där vi diskuterade om det är bättre att springa efter ett schema eller att hoppa och leka. Precis som denna drink är livet en blandning av olika smaker och ibland behöver vi gå utanför schemat och bara ha kul.

Men nu tillbaka till drinken. För att göra den så god som möjligt, rekommenderar vi att du använder färska ingredienser och en shaker. Fyll shakern med is, tillsätt alla ingredienser och skaka ordentligt. Häll upp i ett glas med is och toppa med en skiva ananas och en bit kokos. Njut av din 83. Open Water Cocktail!

För att inte missa våra senaste avsnitt, följ oss på Instagram @lopning_och_livet_podd och Facebook @lopninglivet. Du kan även titta på våra avsnitt live på vår youtubekanal @lopningochlivet/streams. Tack för att du besöker vår landningssida och vi ser fram emot att höra vad du tycker om vår 83. Open Water Cocktail!Recept:
6cl Kokosvatten – 6cl Ananasjuice – 6cl Blue Curacao – 3cl ljus rom – 1cl Coconut syrup –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.