Maneter, maneter och fler maneter är temat för Fredriks vecka som gått 😂. Och skav i nacken. Och vaselin. Ja, ni får lyssna helt enkelt. Vi pratar oss varma i sommarnatten om att springa efter principer hellre än schema och hur man hittar ett mellanting som passar en själv 👌🏻. Så klart dricker vi en ”Lisavänlig” cocktail med färger av havet och ser hur det går med Simons LÖPNING som nu äntligen är igång 💪🏻. Avsnitt 83 – ÄNTLIGEN!

I avsnitt 83 av Löpning & Livet pratar vi om maneter, skav i nacken och principer för att springa. Vi diskuterar om det är bättre att springa efter ett schema eller att hoppa och leka med sin träning. Vi ger tips på hur man kan hitta ett mellanting som passar ens egna behov och livsstil.

En av våra gäster berättar om sina erfarenheter av skav i nacken och hur man kan undvika det. Vi ger också tips på hur man kan använda vaselin för att minska risken för skav.

Vi pratar även om att springa efter principer istället för att följa ett strikt schema. Att ha principer som att springa regelbundet, variera sin träning och lyssna på kroppen kan vara mer hållbart i längden än att följa ett schema till punkt och pricka.

Under avsnittet njuter vi av en ”Lisavänlig” cocktail med färger av havet och pratar om Simons löpning som äntligen är igång.

Om du vill ha tips på hur du kan hitta balansen mellan att följa ett schema och att hoppa och leka med din träning, lyssna på avsnitt 83 av Löpning & Livet.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för mer löpningstips och uppdateringar om kommande avsnitt. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Missa inte det!

Se hela avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/PilSm_wQ4BM?feature=share

Lyssna på avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/83–Springa-efter-schema-eller-hopp-och-lek-e1phqnu

Kommentarer är stängda.