Femton löpare, två heat, en grusbana, fyra varv, fyra öl…. Låt oss presentera Stoltz invitational Beer Mile by Mikkeller! I avsnitt 85 tar vi del av en rafflande uppgörelse i första upplagan av vår Beer Mile som bjöd på både oväntat snabba tider och en och annan spya på vägen (inga namn nämnda…. Men det var Simon 😂). Fredrik plockar ödmjukt hem en tredjeplats i sin egen tävling och filosoferar lite salongs på hur det vore att satsa på Beer Mile. Innan dess hinner vi prata om en riktigt bra vecka som gått med mycket löpning och vad tjusningen egentligen är att springa på bana. Med oss har vi lite gäster som hade varierade upplevelser av sin första Beer Mile MEN lovar att komma tillbaka nästa år till andra upplagan. Tagga igång för ett avsnitt fyllt av sommar, skratt och persbärs för nu kör vi!!

I avsnitt 85 av podcasten Löpning & Livet tar programledaren Fredrik och hans gäster oss med på en spännande tävling på grusbana – Stoltz invitational Beer Mile by Mikkeller. Femton löpare deltar i två heat och målet är att springa fyra varv runt banan och dricka fyra öl under tiden. Avsnittet bjuder på oväntat snabba tider och en och annan spya på vägen (inga namn nämnda…. Men det var Simon 😂).

Fredrik plockar ödmjukt hem en tredjeplats i sin egen tävling och filosoferar lite salongs på hur det vore att satsa på Beer Mile. Innan dess hinner vi prata om en riktigt bra vecka som gått med mycket löpning och vad tjusningen egentligen är att springa på bana. Med oss har vi lite gäster som hade varierade upplevelser av sin första Beer Mile MEN lovar att komma tillbaka nästa år till andra upplagan.

Om du är intresserad av att tävla och träna på bana och Beermile så är detta avsnittet för dig! Här får du massor av tips och inspiration från erfarna löpare och deltagare i Beer Mile.

För att se avsnittet live kan du besöka vår youtubekanal. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att inte missa några avsnitt och uppdateringar. Besök vår Instagram, Facebook och Youtube för mer information.

Taggar: Beermile

Länkar:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/b06uoJvbtWI?feature=share
Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/85–Tvla-och-trna-p-bana-och-Beermile-e1phqml

Kommentarer är stängda.