ÄNTLIGEN är vi tillbaka i etern och bjuder på ett (ultra)maratonavsnitt av rang 🌟! Fem veckor har gått sedan den episka beer mile tävlingen där Fredrik blev trea och Simon spydde 🥴. OCH….. ni kommer aldrig ana vad som hände sen…. Fredrik blev ultralöpare och Simon springer snabbt igen! Vi går igenom Fredriks lopp på Salming Idre fjällmaraton och hur i helskotta Simon blev ordförande i träningsgruppen över en starkt blandad ”The beast cocktail” 👌🏻. Såklart summerar vi sommaren och blickar framåt och delar med oss av en måttlig (ehh, kanske överambitiös) satsning för hösten 🚀. Håll i hatten vänner för nu kör vi!!

Välkommen till avsnitt 86 av Löpning & Livet! ÄNTLIGEN är vi tillbaka i etern med ett (ultra)maratonavsnitt av rang 🌟! I detta avsnitt går vi igenom Fredriks lopp på Salming Idre fjällmaraton och hur i helskotta Simon blev ordförande i träningsgruppen över en starkt blandad ””The beast cocktail”” 👌🏻. Såklart summerar vi sommaren och blickar framåt och delar med oss av en måttlig (ehh, kanske överambitiös) satsning för hösten 🚀.

Fredrik och Simon bjuder på en underhållande och informativ genomgång av deras senaste löparupplevelser. Fredrik berättar om sitt första ultralopp på Salming Idre fjällmaraton och delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar. Simon avslöjar hur han blev ordförande i träningsgruppen efter att ha druckit en ””The beast cocktail”” och hur han återfick sin löpform.

Sommarlovet är över och hösten är här. Det är dags att stänga sommaren och göra plats för hösten. Vi ger dig tips på hur du kan förbereda dig för höstens löpning och hur du kan hålla motivationen uppe under de mörkare och kallare dagarna.

Följ oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och löpartips. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Glöm inte att prenumerera på vår podcast på Apple Podcast för att inte missa några avsnitt.

Taggar: Höst

Länkar till våra sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/tVxr5pJd_q0?feature=share
Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/86-Vi-stnger-sommaren-och-gr-plats-fr-hsten-e1phqk5

Kommentarer är stängda.