Välkommen till Löpning & Livets nya landningssida för en av våra mest populära drinkrecept – 89. Election day happy hour blueberry-ginger cocktail! Denna fantastiska cocktail är perfekt för att fira en speciell dag eller för att helt enkelt njuta av en välsmakande drink efter en lång dag på jobbet.

För att göra denna drink behöver du följande ingredienser:
– 1dl frusna blåbär
– 0,25cl riven ingefära
– 5 stora myntablad
– 1cl färsk citronjuice
– En nypa kardemumma
– 4,5cl Vodka

Börja med att muddla de frusna blåbären och den riven ingefäran tillsammans i en shaker. Tillsätt sedan de stora myntabladen, färsk citronjuice och en nypa kardemumma. Häll i 4,5cl vodka och skaka ordentligt. Sila därefter drinken över is i ett glas och servera med en skiva citron för extra smak.

Denna drink är inte bara god, den har även en spännande historia bakom sig. Namnet ”Election day happy hour blueberry-ginger cocktail” kommer från en speciell dag i amerikansk historia – valdagen. Drinken var en populär favorit på många barer runt om i USA under denna dag och var ett sätt att fira och koppla av efter en spännande dag med politiska händelser.

Vi på Löpning & Livet rekommenderar starkt denna drink till alla som söker en spännande och välsmakande cocktail. Följ oss gärna på Instagram och Facebook för fler drinkrecept och löparrelaterade inlägg. Vi vill också påminna dig om att avsnittet kan ses live på vår Youtube-kanal, så glöm inte att prenumerera och ställa in påminnelser för att inte missa något av vårt innehåll.

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streamsRecept:
1dl frusna blåbär – 0,25cl riven ingefära – 5 stora myntablad – 1cl färsk citronjuice – En nypa kardemumma – 4,5cl Vodka


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.