Sverige…. Vi har ett resultat! Valet har denna vecka varit i fokus och i detta avsnittet pratar vi därför såklart om alla små och stora val i löpningen! Vi gjorde en löparkompass som över 250 personer svarade på som definierar dem som löpare. Varför tränar man hellre än tävlar, varför säger nio av tio att de springer när de egentligen inte vill och hur många springer egentligen hellre långt än snabbt? Vi analyserar, snackar och killgissar oss fram till varför man väljer som man gör över en cocktail med alltför långt namn (med allt för många ingredienser som fastnar mellan tänderna på en 🥴). Vi pratar också oss varma om veckans 10.000m pass, kommande livepodd, skotest och om stundande 100 jubileumsavsnitt. Och….. om nästa veckans dansktema. Håll i hatten när vi kör avsnitt 89 av Löpning & Livet!!!

Avsnitt 89 av Löpning & Livet är här och i fokus denna vecka står valet – alla små och stora val i löpningen! I detta avsnitt pratar vi om vår löparkompass som över 250 personer har svarat på och som definierar dem som löpare. Vi analyserar, snackar och killgissar oss fram till varför man väljer som man gör över en cocktail med alltför långt namn (med allt för många ingredienser som fastnar mellan tänderna på en 🥴).

Vi diskuterar också varför man tränar hellre än tävlar, varför nio av tio säger att de springer när de egentligen inte vill och hur många som egentligen föredrar att springa långt istället för snabbt. Dessutom pratar vi om veckans 10 000 meter pass, kommande livepodd, skotest och om stundande 100 jubileumsavsnitt.

Gästen i detta avsnitt är expert på klockor, prylar, data och analys. Vi pratar om hur tekniken har förändrat löpningen och vilka verktyg som finns för att förbättra sin träning.

Missade du avsnittet? Oroa dig inte! Du kan lyssna på det på Apple Podcasts eller se det live på vår Youtube-kanal. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och nyheter inom löpning och livet.

Taggar: #Klockor #Prylar #Data #Analys

Följ oss på sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/qk48-8bTJFM?feature=share

Kommentarer är stängda.