Drömmen om en snabb mil är något många av oss löpare tänker på när vi vaknar på morgonen 🤩. Men hur gör man för att komma dit? Hur viktigt är en bra gameplan, hur klarade vi våra drömmål och hur snabbt orkar man egentligen springa en sista kilometer (om man måste….). Vi tar oss igenom 10 kilometer av himmel och helvete över en Dream Catcher cocktail och snickesnackar om loppen som varit i veckan som gått. Ljög verkligen Simon om en sten i skon för att lägga sig i rygg, varför sprang Fredrik 12 kilometer uppvärmning och vem blev ordförande i sprintupplagan? Njut järnet av avsnitt 91 av Löpning & Livet!!

Se hela avsnittet på youtube: https://www.youtube.com/live/zQHwn70LAqQ?feature=share

Vill du klara av att springa en mil på rekordtid? Då har du kommit rätt! I avsnitt 91 av Löpning & Livet diskuterar vi hur du kan nå ditt drömmål och springa en mil på bästa sätt. Vi tar oss igenom 10 kilometer av himmel och helvete över en Dream Catcher cocktail och snickesnackar om loppen som varit i veckan som gått.

För att klara av att springa en mil på bästa sätt är det viktigt att ha en bra gameplan. Planera din träning och se till att du tränar regelbundet. Det är också viktigt att ha en bra uppvärmning innan du ger dig ut på banan. Simon berättar om en sten i skon som han ljög om för att lägga sig i rygg, så se till att du inte har några hinder på vägen.

En annan viktig faktor är att ha rätt skor och kläder. Se till att du har bekväma skor som passar din fot och kläder som passar för väderförhållandena.

När du väl är ute på banan är det viktigt att du har en bra strategi för att klara av att springa en mil. Försök att hålla en jämn takt och undvik att springa för fort i början. Se till att du har tillräckligt med energi och vätska för att klara av hela loppet.

Vi diskuterar också hur snabbt man egentligen orkar springa en sista kilometer (om man måste…). Det är viktigt att ha kvar energi till slutet av loppet för att kunna ge allt på den sista kilometern.

Följ oss på Instagram och Facebook för fler tips och råd om löpning och träning. Du kan också se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Missa inte chansen att klara av ditt drömmål och springa en mil på bästa sätt!

Följ oss på sociala medier:
Instagram: @lopning_och_livet_podd
Facebook: Löpning & Livet
Youtube: Löpning & Livet

Lyssna på avsnittet på Apple Podcast: Avsnitt 91 – Att klara drömmålet på milen

Kommentarer är stängda.