Dream Catcher – en exotisk och uppfriskande drink som tar dig på en smakresa till Karibien. Denna drink är perfekt för dig som vill ha något sommarfräscht och lätt att dricka. Ingredienserna är noga utvalda för att skapa en balanserad smakupplevelse.

För att göra en Dream Catcher behöver du följande ingredienser: 4 cl ljus rom, 3 cl granatäpplejuice, 0,25 cl Fernet och en dillkvist som garnering. Blanda rom och granatäpplejuice i en shaker med is och skaka väl. Tillsätt sedan Fernet och skaka ytterligare några sekunder. Sila över i ett glas och dekorera med en dillkvist.

Dream Catcher är en perfekt drink att avnjuta efter en löprunda eller en annan form av träning. Den är lättsmält och innehåller inga onödiga tillsatser. Drinken passar även utmärkt som en välkomstdrink på sommarfesten eller som en avslutning på en god middag.

Drinken har sitt ursprung i Karibien där den traditionellt serveras på strandbarerna längs kusten. Namnet Dream Catcher kommer från de små färgglada dekorationerna som ofta hänger i taket på dessa barer. Dessa dekorationer sägs ha förmågan att fånga drömmar och locka till sig positiv energi.

Följ oss gärna på sociala medier för mer inspiration och tips kring löpning och hälsa. Du hittar oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (https://www.facebook.com/lopninglivet). Avsnitten kan även ses live på vår Youtube-kanal (https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams). Vi ser fram emot att höra från dig!Recept:
4 cl Ljus rom – 3 cl Granatäpplejuice – 0,25 cl Fernet – Dillkvist – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.