The Diplomat är en klassisk ginbaserad cocktail som har funnits sedan 1920-talet. Den är en favorit bland många cocktailentusiaster och har en spännande historia som kopplar den till diplomatlivet.

För att göra en perfekt Diplomat behöver du följande ingredienser:
– 4,5 cl Gin
– 2,5 cl Campari
– 2,5 cl Citronjuice
– 1,5 cl Simple syrup
– Äggvita
– Skvätt Orange Bitters

För att tillaga drinken, lägg alla ingredienser i en shaker utan is och skaka ordentligt. Tillsätt sedan is och skaka ännu en gång. Sila över i ett glas och servera.

The Diplomat är en sofistikerad cocktail med en uppfriskande citrus-smak och en lätt beska från Campari. Äggvitan ger drinken en mjuk konsistens och Orange Bitters ger en härlig arom.

The Diplomat är en passande drink för en formell tillställning eller för ett avslappnat umgänge med vänner. Dess eleganta smak och historia gör den till en intressant samtalspunkt och en spännande upplevelse för alla cocktailentusiaster.

I avsnitt ett av vår än så länge namnlösa podd om löpning och livet, utforskar vi livet som diplomat och kopplar det till denna klassiska cocktail. Lyssna på podden för att höra mer om våra erfarenheter och tankar om livet som diplomat.

För att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och cocktailrecept, följ oss på sociala medier. Du kan hitta oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (https://www.facebook.com/lopninglivet). Du kan också se avsnitten live på vår YouTube-kanal (https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams).

Recept:
4,5 cl Gin – 2,5 cl Campari – 2,5cl Citronjuice
– 1,5 cl Simple syrup
– Äggvita
– skvätt Orange Bitters

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.