Är du sugen på en unik och god cocktail som du kan njuta av efter en löprunda eller bara som en avslappnande drink? Då kan vi rekommendera vår egen skapelse – 107. Ain’t wasting no more time cocktail!

Den här drinken är en perfekt kombination av sött och surt, med en touch av beska. För att göra den behöver du följande ingredienser: 4,5 cl bourbon, 2,5 cl kardemumma sockerlag, 1,5 cl lemon juice och 2 dashes av chinese bitter.

Börja med att hälla bourbon, kardemumma sockerlag och lemon juice i en shaker med is. Skaka ordentligt och sila sedan över i ett glas med is. Toppa med chinese bitter och garnera gärna med en skiva citron eller en kardemummakapsel.

Men varför heter den här drinken 107. Ain’t wasting no more time cocktail? Jo, vi inspirerades av avsnittet 107 av vår podd Löpning & Livet där vi gästades av Robin från Nordic Refit. I avsnittet pratade vi om tidseffektiv löpträning och hur man kan optimera sin träning för att få ut så mycket som möjligt av den tid man har till förfogande.

Så varför inte belöna dig själv med en god drink efter en effektiv löprunda? Och om du vill ha ännu mer inspiration och tips om löpning och träning, så kan du följa oss på sociala medier. Vi finns på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Dessutom kan du se avsnitten live på vår Youtube-kanal (@lopningochlivet/streams).

Så tveka inte, testa 107. Ain’t wasting no more time cocktail och lyssna på avsnitt 107 av Löpning & Livet för ännu mer inspiration och tips!Recept:
4,5 cl Bourbon – 2,5 cl Kardemumma sockerlag – 1,5 cl lemon juice – 2 dashes of chinese bitter – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.