Hur i helskotta får man tiden att gå ihop?!? Just den fråga tacklar vi när vi pratar om tidseffektiv träning 🤩! Vi ger våra bästa tips på hur man kan pressa in sin träning i vardagen, tuffa pass att köra när du har kort om tid och hur man får upp farten när man egentligen inte pallar. Vi gästas också av vår naprapat Robin från Nordic Refit som både hissar och dissar våra kroppar (😂) och ger oss de bästa tipsen om vad du INTE får fuska med när du ska hålla dig skadefri 💪🏻. Avsnitt 107 har landat – nuuuu kör vi!!

Avsnittet presenteras av Nordic Refit 🌟

Tidseffektiv träning

”Välkommen till avsnitt 107 av Löpning & Livet! I detta avsnitt tar vi upp en av de vanligaste utmaningarna när det gäller träning – tidsbrist. Vi delar med oss av våra bästa tips för att få in träningen i vardagen och ger dig tuffa pass som du kan köra när du har ont om tid. Dessutom gästas vi av Robin från Nordic Refit, en erfaren naprapat som ger oss värdefulla tips om hur du kan undvika skador och fuska med din träning.

Som en av de ledande naprapatklinikerna i Stockholm, är Nordic Refit experter på att hjälpa människor att hålla sig skadefria och optimera sin träning. Robin delar med sig av sin kunskap och ger oss insikter om vad vi bör undvika för att undvika skador och hålla oss friska och starka.

Några av de nyckelord som du kan förvänta dig att höra i detta avsnitt inkluderar träning, tidseffektiv, naprapat, Nordic Refit, skador, fusk, inspiration, kunskap och löpträning. Vi diskuterar också vikten av att hitta motivation och inspiration för att hålla igång din träning.

För att se avsnittet live, besök vår Youtube-kanal. Du kan också lyssna på avsnittet på Apple Podcasts eller andra plattformar där poddar finns tillgängliga.

För mer inspiration och tips om löpning och träning, följ oss på Instagram och Facebook. Vi delar regelbundet med oss av våra egna erfarenheter och lärdomar, samt intervjuar experter inom området. Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!”

Kommentarer är stängda.