Efter att ha tjatat om AI i hur många avsnitt som helst så blir det ÄNTLIGEN dags att få med AI som gäst i podden!! Inte nog med det så fixade den även drinken och spelade in introt år oss 😂. Men nog med tramset.

Detta avsnittet går till historien som ett av de mest speedade någonsin när vi pratar om Pumaskor (alltså skor gjorda av en riktig Puma), Garmins tävlingsprediktion och Stravas miss med att röja platser för hemliga militäranläggningar 🙈. Hur kan AI, och specifikt ChatGPT, hjälpa dig som löpare redan idag och hur går egentligen uppladdningen inför Nike Marathon test 10 kilometer i Köpenhamn?!

Med oss har vi även Peter Häggström Lindecrantz från YMR Track Club som lysande återgäst! Vi snackar om nya kollektionen Lysekil, deras kommande löparbrillor och om att skapa ett hållbart och tidlöst varumärke i en föränderlig tid.

Och så klart även det som AI säger i introt…

”Och vet ni vad? Innan inspelningen så blandade vi en härlig Artificiell Runner cocktail som vi just halsade ner, så nu är vi laddade och redo att dra igång. Så nu kör vi!”

Avsnittet presenteras av YMR Track Club! Använd rabattkod ”Pod20” för 20% rabatt på YMRs fantastiska kläder (går ej att kombinera med andra erbjudanden)👌🏻.

I detta avsnitt av Löpning & Livet får vi äntligen träffa AI som gäst i podden! Tillsammans med Peter Häggström Lindecrantz från YMR Track Club diskuterar vi hur AI kan förbättra din löpning både idag och i framtiden. Vi pratar om allt från Pumaskor till Garmins tävlingsprediktion och Stravas miss med att röja platser för hemliga militäranläggningar.

Men vad kan AI egentligen göra för dig som löpare? ChatGPT, en av de mest avancerade AI-modellerna, kan hjälpa dig med allt från att skapa träningsprogram och analysera din löpstil till att ge dig personliga tips för att förbättra din prestation. Genom att använda AI kan du få en mer effektiv och skräddarsydd träning som hjälper dig att nå dina mål.

Vi diskuterar även uppladdningen inför Nike Marathon test 10 kilometer i Köpenhamn och pratar om YMR Track Clubs nya kollektion Lysekil och deras kommande löparbrillor. Peter Häggström Lindecrantz delar med sig av sina erfarenheter om att skapa ett hållbart och tidlöst varumärke i en föränderlig tid.

Avsnittet presenteras av YMR Track Club och du kan använda rabattkoden ””Pod20″” för att få 20% rabatt på deras fantastiska kläder. Missa inte att följa Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på Instagram, Facebook och Youtube för att få fler tips och råd om löpning. Du kan även se avsnittet live på vår Youtubekanal.

Sammanfattningsvis, AI kan vara en ovärderlig hjälp för löpare som vill förbättra sin prestation och nå sina mål. Genom att använda AI kan du få en mer effektiv och skräddarsydd träning som hjälper dig att nå dina mål. Missa inte att använda rabattkoden ””Pod20″” för att få 20% rabatt på YMR Track Clubs fantastiska kläder och följ oss på sociala medier för att få fler tips och råd om löpning.Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

Löpningens utveckling och om framtidens löpning

Kommentarer är stängda.